Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 22 februari 2010

Jag en våt dröm?

Av Zippo - 22 februari 2010 18:37

Enligt en Brittisk undersökning så är jag i kvinnors hemliga drömmar hetare än het.

Tror att detta blir nåt att tänka på för de träningskompisar som rakar sina bringor.


Listan ser ut som nedan och nog har jag de flesta av egenskaperna.


Tio-i-topp som kvinnor tänder på i hemlighet:
- Skäggstub
- Nördiga snubbar
- Hårig bringa
- Bokslukare
- Män som gråter till sentimentala filmer
- Män son sjunger till låten ni dansar till
- Grått hår
- Män som är svettiga efter träning
- Män som bär glasögon
- Män som är sportfanatiker


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , , , ,

 
ANNONS
 
50-taggaren

50-taggaren

24 februari 2010 12:31

Ja du zippo, det var en engelsk undersökning och vi vet ju alla lite till mans hur en genomsnittlig engelsk kvinna ser ut :-) Man får ju inte som man ha för stora krav på skönhet då hahahaha! Men ok go for the gargoyles så fortsätter vi andra att vara en våt dröm för de vackra kvinnorna :-)

http://50-taggare.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se